Markedets billigste russeklistremerker!

Shop nå

Hva leverer vi?

Vi spesialiserer oss i tilpassede klistremerker og bannere for russen. Våre bannere kommer i to tykkelser, 125 gsm og 250 gsm, mens våre klistremerker er presis konturbeskjærte vinylklistremerker tilgjengelige i hvit, svart, holografisk og gjennomsiktig finish!

Best på banner

Vi leverer russebanner i alle størrelser og i to tykkelser. Her ser du 125gsm i 9 x 4 meter, men vi produserer også 250gsm i alle størrelser!

Kjøp banner

Ofte stilte spørsmål

Hvor lang tid tar leveranse?

Vi leverer som regel innen fire uker inkludert oppsett, produksjon og shipping

Hvor lenge varer klistremerkene?

Klistremerkene sin holdbarhet er helt avhengig av hva de er utsatt for. Stickers som sitter på en laptop eller høyttaler skal vare i flere år, men klistremerker som sitter på overflater med mye friksjon som en telefon kan vare rundt to til tre måneder. Om klistremerkene blir slitt vil vi anbefale å klistre på et nytt. Et annet godt tips kan være å putte de bak et gjennomsiktig deksel.

Vi har gjort noe feil med bestillingen! Hva gjør vi nå?

Det går helt fint, bare send oss en dm på instagram eller en mail til kontakt@russestickers.no så svarer vi så fort vi kan!

Tåler de vann?

Klistremerkene våres tåler å bli eksponert for vann opp til flere ganger. Men om du for eksempel regelmessig dusjer med telefon vil dette slite de ekstra fort, av den grunn anbefaler vi å være litt ekstra forsiktig med klistremerker rundt vann.

Hvordan betaler vi?

Vi tar betalt med både paypal, vanlig bankkort og vipps!

Vi ønsker flere størrelser en 5,7 cm

Det fikser vi! Send en DM på instagram til @russestickers.no eller en mail til kontakt@russestickers.no så legger vi det inn i ordren!

Russeklistremerker: Pimp Opp Russetiden Med Russestickers.no

Russeklistremerker er sentralt i russetiden, og populariteten deres vokser stadig. På russestickers.no spesialiserer vi oss på unike og tilpassede klistremerker for å hjelpe deg med å skille deg ut. Derfor produserer vi også gjennomsiktige og holografiske klistremerker til en konkuransedyktig pris. Våre russeklistremerker gir deg muligheten til å dekorere alt fra kjøretøy som biler og busser til personlige enheter som telefoner og datamaskiner. Med våre spesialdesignede russeklistremerker kan du enkelt fremheve gruppen din sin logo. Våre klistremerker fester seg sikkert, men er like lett å fjerne etter russetiden uten å etterlate merker eller skader.

Det er morsomt å utmerke seg i russetiden, og med våre russestickers blir det enkelt å promotere gruppen din. Du kan plassere klistremerker på drikkeflasker for rulling, smugklistre dem på andre russebiler og russebusser, eller feste dem på din pult, skoletavlen og andre steder for økt oppmerksomhet. Vi har et imponerende utvalg av russeklistremerker på russestickers.no som kan fullføre russetiden din. Utforsk vårt brede utvalg av klistremerker i vår katalog for å se fantastiske designalternativer!